10636349_672678416150747_5795123738106960113_o.jpg

WEK Final 4 met… Marc Goossens!Enkele dagen geleden landde Marc Goossens nog een keertje op Belgische bodem. In eerste instantie een vrij onopvallend feit, want dat doet The Goose vrij regelmatig. Deze keer betreft het echter meer dan een familiebezoek, want Marc Goossens gaat weldra een race afwerken in de Lage Landen, meer bepaald de finale van het Winter Endurance Kampioenschap in Zandvoort op 7 maart…
 
Goossens zal er aantreden met een Porsche 997 GT3 Cup van PG Motorsport, een bolide die hij deelt met Sven Van Laere en Tjarco Jilesen. Sven Van Laere geeft tekst en uitleg: “Marc is al vele jaren iemand met wie ik zeer goed bevriend ben en we denken er al een tijdje over om samen een wedstrijd af te werken. Als professioneel rijder is het voor Marc niet eenvoudig om zoiets in te plannen, want hij moet met tal van zaken rekening houden. Maar nu klopt het plaatje en gaan we dus aan de slag tijdens de Final 4 op Zandvoort, mede door de steun van Andex Rent en Premium Lease. Samen met Tjarco Jilesen doen we een beroep op een Porsche 997 GT3 Cup van PG Motorsport, een wagen die i.s.m. Pro Speed volledig nieuw werd opgebouwd.”
 
Voor Sven Van Laere en Marc Goossens is deze wedstrijd een uniek moment, een bezegeling van hun jarenlange vriendschap, op en naast het circuit. “We hebben het er inderdaad al vaak over gehad, en uiteindelijk komt dan toch het moment waarop je zoiets kan gaan doen”, verklaart Marc Goossens. “Ik hoop dan ook dat ik een toegevoegde waarde kan zijn voor het team. Een auto ontwikkelen en vooral verder ontwikkelen is niet eenvoudig, maar wel een uitdaging. En die ga ik graag aan…”
 
Dat Marc Goossens bij PG Motorsport welkom is, maakt teambaas Paul Geeris duidelijk. “Wij doen graag de deuren open voor iemand als Marc, met dank aan Sven natuurlijk. Marc Goossens zal zonder enige twijfel een zeer grote bijdrage kunnen leveren op de weg die we met PG Motorspot bewandelen. Daarom zal Marc ook de roll-out van de wagen doen op 6 maart en zijn karrenvracht aan ervaring zal ons ongetwijfeld veel opleveren, waarvoor mijn dank aan Marc.”
Bron: Racinglife.nl - action images