1052291_595145737173580_1950907394_o.jpg
D4J_4457_kl.jpg
D4J_4470_kl.jpg
D4J_4542_kl.jpg
D4J_4679_kl.jpg
D4J_4690_kl.jpg
D4J_4712_kl.jpg
D4J_4823_kl.jpg
D4J_4898_kl.jpg
pitlicht.jpg

Last but...

Last but not least!! Het (Technische) Team van PG Motorsport. Sterker nog! Zonder dit team geen “Dreamteam”!!

Zowel innerlijk als uiterlijk wordt er veel liefde, zorg en aandacht aan de auto gegeven. Het oog wil ook wat... en ook dat kan overgelaten worden aan ons technische team! Een team dat, net zoals de rijders, geen onbekenden van elkaar (meer) zijn.
 

De vaste kern voldoet aan de “eisen” van PG Motorsport: Een hoge dosis humor! Gelukkig hebben deze mannen ook nog andere kwaliteiten zoals: vakkennis, gedrevenheid, vakmanschap en bereidheid. Met Paul Geeris aan kop zijn ook Hakan en Tom, mannen van de 1ste dag. Vanuit de opleiding Automotive engineering aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waar Paul Geeris ondersteuning gaf bij projecten hebben zij elkaar leren kennen en kwamen zij in contact met PGRT. Met PGRT is de basis ontstaan voor wat PGMS nu is. Zo zijn Franklin en Melcher door Hakan betrokken geraakt bij het team en was Jurgen onderweg en is nooit meer vertrokken. Hij kwam de eerste keer aan op Spa in 2010, was op de terugreis van een weekend UK en “Paul belde me op de ferry met de vraag of ik naar Spa kon komen. Ik heb mijn passagier op de trein gezet en ben direct van Calais doorgereden naar Spa”. Erik is al jaren de vaste man achter het grote stuur van de vrachtauto en is Harrie de nieuwste aanwinst in het vaste technische team. Als broer van Paul Geeris past hij er gelijk goed tussen. 


De moeder van deze 2 mannen is het bekende gezicht van PG Motorsport. Iedereen kent Paula, want zij verzorgt al jaren (ondersteund door Franc) met een dosis aandacht, liefde en zorg niet alleen de catering, maar creëert ook het “thuisgevoel” op welk circuit dan ook. Dan hebben we nog onze twee vaste creatieve mannen: Geert, de kunstenaar achter de grootste cameralens op het circuit en moet je voor de jongste telg Tijn ook oppassen want die legt alles op film vast en maakt daar de mooiste trailers/films en teasers van. Met de entree van Dimitri Gorissen is het dreamteam voor de Menzo 24HoZ compleet. Het is zijn 1ste wedstrijd bij PG motorsport als team manager. Totaal heeft hij 55 wedstrijden 24 uurs, waarvan 21 keer 24 uurs van Zolder (4 overwinningen) op zijn naam staan.
 

Wat alle mannen met elkaar gemeen hebben is dat zij een voorliefde hebben voor de kleur Blauw met één kleine afwijking naar Groen en twee behoorlijke uitschieters voor bijzondere kleuren: L22D Scheifergruen en Zwart met een zweempje Magenta en dat ze het “plan” hebben 24 uur wakker te blijven en te zorgen dat de auto technisch gezien kan blijven rijden. Het aftellen is nu echt gestart! Dit team heeft zich de afgelopen weken dag, avond en nacht ingezet om aan de start te kunnen staan op 31 augustus. Respect uitspreken naar deze mannen is dan hier absoluut op zijn plaats en ook naar alle andere mensen die zich hebben aangesloten bij het team speciaal voor de 24 uurs!