image.jpg
image.jpg

PG Motorsport naar Zolder met Barten/Van Laere en JilesenTweede 24 Hours of Zolder

PG Motorsport zal tijdens de teampresentatie en de 24-uurs race acte de presence geven met een Porsche 997 Supercup en een Porsche 996 GT3 Cup. Het is de tweede deelname van PG Motorsport aan de 24 Hours of Zolder. In 2013 nam het team met coureurs Erik den dekker, Tjarco Jilesen, Ronald van Ooijen en Jan van Es ook al deel aan de race.
 

Het team reed in 2013 enige tijd op een zesde plaats in het algemeen klassement rond. Een probleem met de versnellingsbak gooide echter roet in het eten. Desondanks wist het team de race te eindigen op vierde plaats in hun eigen klassement en een negende plaats in het algemeen klassement.


Meedoen voor overwinning

PG Motorsport krijgt steeds meer ervaring in het endurance racen. In mei 2014 won het team met coureurs Jan van Es, Erik den Dekker, Tjarco Jilesen en Maik Barten de 12-uurs race op Circuit Park Zandvoort in de SP3 klasse. In de eindstand klasseerde het team zich van de in totaal 51 auto’s op de negende positie.
 

Voor de 24 Hours of Zolder heeft teammanager Dimitri Gorissen hoge verwachtingen. “We hebben de auto’s en het team om mee te kunnen doen voor de overwinning. We zetten daarom alles op alles om de eindoverwinning ook binnen te halen.”

PG Motorsport heeft voor de 24 Hours van Zolder nog plaatsen vrij. Coureurs die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met Dimitri Gorissen.
 

Neem voor meer informatie over PG Motorsport contact op met Dimitri Gorissen, mobiel: +32 49534 4092, e-mail: dimitri.gorissen@gmail.com.  Volg ons
op Twitter:
PGporsche,PGmotorsport.nl en Facebook: PGmotorsport