DSC_9062.jpg

Over ons

Wie wat waar...

Wie zijn we?

PG motorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom race-activiteiten van haar klanten.


 

Waar rijden we?

De PGmotorsport - Porscheís zijn bijna op elk circuit terug te vinden. Onze klanten nemen veelvuldig deel aan diverse track- en testdays, maar er wordt ook zeer verdienstelijk gestreden in diverse kampioenschappen, waar ook met grote regelmaat het podium bestegen wordt!

Wij nemen deel aan de volgende kampioenschappen:

Porsche GT3 Cup Challenge Benelux (PGCCB)

Youngtimer Touring Car Challenge (YTCC)

ADPCR (Porsche only)

Special Tourwagen Trophy (STT)

Diverse endurance races

 

Wat doen we?

Met uitgebreide kennis en enthousiasme zorgen wij ervoor dat onze klanten zorgeloos genieten van hun passie voor autosport.

Tot onze service behoren onder meer:

Onderhoud

Technischeondersteuning op locatie

Organisatorischeondersteuning op locatie

Transport

Hospitality en Catering

Promotie

Verhuur van race autoís voor cursus / trackdays / race doeleinden

 

Al deze activiteiten worden zorgvuldig tot in de puntjes verzorgt waarbij altijd een zeer hoge kwaliteit wordt nagestreefd. Net zo belangrijk is hierbij de gezellige huiselijke sfeer bij PGmotorsport.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Op iedere vraag op gebied van autosport kunnen wij u een passend antwoord bieden: Bent u nieuwsgierig geworden, en wilt u zelf een keer proeven aan de autosport? Racet u al en bent u op zoek naar een service partner voor uw raceactiviteiten? Of zoekt u een unieke mogelijkheid om uw relaties te entertainen? Neem dan contact met ons op! Samen komen we tot de ultieme oplossing voor uw wensen, van racecursus tot full circuit-service, van huurauto tot sponsorevenement.

PGmotorsport, hét adres voor uw passie!